T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / SINDIRGI - Sındırgı Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2023

May

TYT ve AYT sınavlarına girecek 12.sınıf öğrencilerimize sınav kaygısı,sınavlara hazırlanma,doğru yanlış değerlendirmeleri hakkında rehberlik servisimiz bilgilendirmlerde bulundu.

May

lçemiz Kürendere Mahallesinden İmam Hatip mezunu,uzun yıllar İmam Hatip Okullarında öğrenci yetirştirmiş,çeşitli dergilerde yazarlık yapmış,Prof.Dr.Mehmet KAHRAMAN öğrencilerimizle buluşturduk.Kıymetli hocamız edebiyat ve yazarlık üzerine yaptığı konuşmasının sonunda üniversiteye hazırlanma ve verimli ders çalışma üzerine mülahazalarda bulundu.

May

Okulumuzda Hedef YKS 2022 kapsamında okulumuz Rehber Öğretmeni Aygül DURMAZ tarafından 12. sınıf öğrencilerimize "Çocuk ve Genç Psikolojisi, Ergenlik Dönemi ve Sorunları, Ergenlerle Etkili İletişim" konulu seminer düzenlendi.

May

Hedef YKS 2022 kapsamında DYK kurslarına katılan öğrencilerimiz ile hafta sonu piknik etkinliği düzenlendi.

Mrt

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem veli toplantısı velilerimizin çoğunluğunun katılımı ile okulumuz salonunda yapıldı,Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından okul müdürü ve rehber öğretmenimiz tarafından kılık kıyafet,disiplin,eğitim öğretim,covid19 tedbirleri,DYK kursları, özellikle 11. ve 12. sınıf öğrencileri için YKS2022 ve gelecek planlamaları hakkında konuşmalar yaptı.

Şbt

Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde rehberlik servisinin işbirliğiyle kariyer buluşmaları YKS de başarılı olmuş mezun öğrenci buluşmaları gerçekleştirilmiştir.Etkinliklerde okulumuz 2019 mezun öğrencilerimizden Kırklareli Üniversitesi Sosyoloji ikinci sınıfta okuyan Emine Sena Derim, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sınıf öğretmenliği ikinci sınıfta okuyan Tuğba Erkız, Dokuzeylül Üniversitesi turizim fakültesi ikinci sınıfta okuyan Nisa Sevinç, Amasya Üniversitesi raylı sistemler ve teknolojisi birinci sınıfta okuyan Halil İbrahim Yaz isimli öğrencilerimizle 12/A sınıfı öğrencilerimiz buluştu.Süreç içerisinde nasıl çalıştıklarını, neler yaptıklarını anlatan mezunlar öğrencilerden gelen soruları da cevapladılar. Mezun öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

HEDEF YKS 2022 kapsamında öğrencilerimiz üniversite motivasyonlarını arttırmak için üniversiteyi yerinde gördüler. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Ege Üniversitesi gezisine katıldılar. Öğrencilerimizi üniversite öğrencisi olarak görmek ana amacımızdır.