Nis

Toplum hizmeti çalışmaları gönüllülük esasına bağlı olarak,ÇEDES kapsamında danışman öğretmenlerimiz sorumluluğunda, öğrenci kulüpleri, öğretmenler ve velilerimizin katılımı ile toplanıllan temel ihtiyaç malzemeleri,para.giysiler ve Ramazan Sandıkları kolilenerek öncelikle tebit edilen ilçemiz mahalle sakinlerinden ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Yardımlaşma ve dayanışma konusunda biribirleriyle yarışan öğrencilerimizi bu örnek davranışlarından dolayı tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz 11.ve 12.sınıf öğrencilerine yönelik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zamanın kullanımı, sınav kaygısı ve YKS sınavına dair bilglendirmeler yapıldı.TYT ve AYT sınavlarına yönelik yaptığımız deneme sınavlarında başarı gösteren öğrencilerimize ödüller verildi.Sunumları ve hediye takdimleri için İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer ÇAKIR"a teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun koridorlarını ve sınıf kapılarını tarihi ve edebi şahsiyetlerin posterleri ile süsledik.1.kat koridorumuza Edebiyat öğretmenlerimizin katkılarıyla Edebiyat Soakağı,2.kat koridorumuza da Coğrafya Öğretmenimizin katkılarıyla Coğrafya Sokağı oluşturduk.

Mrt

Öğretmen Gelişim Programı kapsamında  okulumuz öğretmenlerine yönelik protokol ve resmi yazışma kuralları hakkında bir sunum yapıldı.Okul Müdürü Himmet DERİM,Protokol kuralları hakkında ,İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Selahattin ASLAN  da Yazışma kuralları  hakkında  bilgilendirmede bulundu.

Mrt

Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler kapsamında öğrencilerimzle  kır yürüyüşleri,tarihi ve turistik geziler,sınıflar arası spor yarışmaları düzenlendi ve derece alanlar ödüllendirildi.

Mrt

Son sınıf öğrencilerinin bilgi ve becerilerini, hazırbulunuşluk düzeylerini geliştirmek, başarı ve motivasyonlarını artırmak, akademik seviyelerini yükseltmek ve onlara verimli ders çalışma becerileri kazandırmak için için DYK kurslarında devamlılık gösteren öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle hiking yürüyüşü,ilçemizin tarihi ve turistik yerlerini gezme,çay partileri ve yemek organizasyonları yapıldı.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Meslekî Uygulama Esasları çerçevesinde,Millî ve manevi değerler kapsamında Çanakkale Zaferi ve milli manevi duygularımızı canlandırmak amacıyla öğrencilerimizle Çanakkale gezisi düzenlendi.Hafta boyunca şehitlerimize dualar yapıldı,tatbikat camimizde öğrencilerimizce mevlütler okundu.

Mrt

Üstün bir mücadele ve kahramanlıklarla kazanılan Kurtuluş Savaşı sonrası, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Kahraman Ordumuza" hitaben yazmış olduğu şiir, 12 Mart 1921 tarihinde Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul ediliş programı öğrencilerimiz tarafından başarılı bir şekilde canlandırıldı.İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması ilçe birincisi olan öğrencimiz ödüllendirildi.Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmnelrimizi kutluyoruz.

Mrt

Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Kahraman Ordumuza" hitaben yazmış olduğu İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında ilçemizde okullar arası yapılan yarışmada okulumuzu temsil eden 10.sınıf öğrencisi Fatma Gül KURT ilçe birincisi oldu.Öğrencimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamın dileriz.

Mrt

KTS Mart ayı Eğitim Ortamları ve Fiziki İmkanlar çerçevesinde oyun alanlarımız Beden Eğitimi öğretmenimiz rehberliğinde öğrencilerimizle birlikte boyandı.Görünüm açısında yıpranmış ve göze hoş görülmeyen oyun alanlarımız yeniden boyanarak çok güzel bir görünüme getirilmiştir.Öğretmen ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Rehberlik servisimizce okulumuz öğretmenlerine yönelik öğrenci tanıma teknikleri (Anket, görüşme, gözlem, problem tarama listesi, sosyogram vb.) sunumu yapıldı.Konuya dair rehber öğretmenimiz Aygül DURMAZ tarafından  sunumlar gerçekleştirildi.Tekniklerin uygulanmasında sınıf rehber öğretmenlerine örnek uygulama yapıldı.

Şbt

Okulumuz Meslek Dersleri öğretmenlerince Oluşturulan "Genç Sesler"Musiki Koromuz çeşitli cami ve etkinliklerde programlaerını başarılı bir şekilde icra etmektedirler.

Şbt

Okulumuz bahçesine öğrencilerimiz için sosyal alanlar,oturma bank ve kamelyaları ile  dış saha spor aletleri yapıldı.Ayrıca okul girişine de yine öğrenci ve velilerimiz için şark köşesi oturma bankları yapıldı.Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Ock

Okulumuz öğrencilerine Balıkesir Dağcılık ve Arama Kurtarma İhtisas Kulübü(BALDAK) Başkanı Ali Bey tarafından Dağcılık ve Doğa sporları hakkında söyleşi gerçekleştirdik.Karşılıklı sorularla doğaya air her konu konuşuldu.Doğa sporları hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

Ock

BİGEP Kariyer Günleri adına Sındırgı İlçe MEM Şube Müdürü Şair Mesut SOLAK beyin yeni çıkan "VİRGÜLDE KALAN CÜMLE"adlı kitabının imza töreninde okulumuz öğrencileri ile harika bir şiir söyleşisinde bir araya geldik.Ricamızı kırmayıp bu programı gerçekleştiren kıymetli hocamıza teşekkür ederiz.Hocamızın şiir adına sohbeti,okuduğu şiirleri dikkatle dinlendi.Öğrencilerimizde hocamızın şiirlerinden bir demet sundular.