Ock

Balıkesir Genç Serbest Güreş A ve B müsabakalarında okulumuz Güreş Takımı 2 altın,2 gümüş ve 2 bronz madalya alarak bizleri gururlandırdı.Güreş takımımızla ilçe kaymakamı sayın Zafer OKTAY'ı ziyaret ettik.Öğrencilerimizi başarı belgesi ve hediyelerle ödüllendiren kaymakamımıza teşekkür ederiz.

Güreş Takımı öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı'nın ilk dönemi, akademik başarıyı arttıracak faaliyetlerle uygulamaların yanı sıra yoğun ve nitelikli sosyal, kültürel, sportif faaliyetler eşliğinde; başta sınıftaki öğretmen ve  idarecilerimizin özverili çalışmaları  sayesinde başarıyla sonlandırıldı.

İlçe Kaymakamı Zafer OKTAY,Belediye Başkan Vekili Atike DEMİR,Belediye Başkan Yardımcısı Salih DURAK,İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer ÇAKIR,Şube Müdürü Mesut SOLAK'ın katılımlarıyla okulumuzda karne töreni gerçekleştirdik.Katılımları için ilçe protokolümüze teşekür ederiz.

Ock

Okul Personelimiz Mustafa AYAN'ın babasının vefatı nedeniyle mahallesinde öğrencilerimizle camide program icra ettik.Öğrencilerimizin yaptığı program büyük beğeni topladı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

alıkesir Valisi Hasan ŞILDAK himayelerinde yürütülen BİGEP kapsamında 9.10.ve 12.sınIf öğrencilerimize yönelik 3.deneme sınavı yapıldı.

Ock

BİGEP Projesi kapsamında yaptığımız "Bilgi Köprüsü" projemiz gereği Balıkesir Üniversitesi Matematik Öğretmenliği Bölümü öğrencileri online yaptıkları Matematik çalışmalarını bu gün okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle canlı olarak sınıflarımızda yaptılar.Öğrencilerimizin matematik sorularını birlikte çözdüler.Bu projemizde bizlere destek sunan BAÜ öğretim üyesi Prof.Dr.Hülya GÜR hocama ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün "Vakti Kuşanmak" projeleri kapsamında her ayın son Cuma sabahı yaptığımız sabah namazı buluşmamızı gerçekleştirdik.Okulumuz öğrencilerini İmam Hatip Camisinde sabah namazında ilçe halkıyla buluşturduk.Namaz sonrası kısa bir sohbetten sonra cami cemaatiyle beraber okulumuz pansiyonunda çorba içildi.Katılımlarından dolayı ilçe halkına ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda BİGEP kapsamında sınıflar arası Tarih bilgi yarışması düzenlendi.Tarih öğretmenimiz Yusuf YAR moderatörlüğünde her sınıf seviyesinden bir öğrenci belirlendi.Öğrenciler FETİH ve HİCET isim gruplarıyla 20(yirmi) soru üzerinden yarıştılar.Her soru cevabı için 30 saniye verildi.Yarışma sonucunda FETİH grubu 180/200 tam puanla birinci oldu.Öğrencilerimizi ve yarışmanın hazırlanmasında emeği geçen memurumuza teşekkür ederiz.

Ara

Genç Seda K. Kerim'i güzel okuma yarışması Balıkesir İl Finali  okulumuz ev sahipliğine yapıldı.Organizasyonda salonun hazırlanması,öğle yemeği ve yarışmaya katılan öğretmen ve öğrencileeimize hediyeleri ile bizleri onurlandıran Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem YAVAŞ'a,STK temsilcilerine teşekkür ederiz.

Ara

Balıkesir Valisi Hasan ŞILDAK himayelerinde yürütülen BİGEP kapsamında 11.ve 12.sınIf öğrencilerimize yönelik 2.deneme sınavı yapıldı.

Ara

Din Öğretimi genel Müdürlüğünün her yıl düzenlediği "GENÇ HATİPLER MİNBERDE HUTBE OKUMA YARIŞMASI" Balıkesir İl finaline katılarak oklumuzu üstün başrısı ie temsil eden 12.sınıf öğrencimiz Ahmet ESENOĞLU'a bu başarısından dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca emeği geçen öğretmnelerimize ve ailelerimize de teşekkür ederiz.

Kas

OKU-YORUM Projemiz kapsamında Fen ve Sosyal Bilimler Proje sınıf öğrencilerimizle her ay bir kitap oku-yoruz.Bu ay ki kitabımız Necip Fazıl KISAKÜREK'in "ÇÖLE İNEN NUR" adlı kitabı idi.Projemize katkı sunan Sındırgı Kaymakamımız Zafer OKTAY ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ederiz.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından Anadolu İmam hatip liseleri ve imam hatip ortaokulu öğrencilerine namaz bilinci konusunda farkındalık oluşturmak için hazırlanan "Vakti Kuşanmak" projesi kapsamında her ayın son haftası Cuma sabahı vatandaşlarla beraber farklı bir camide buluşuyoruz.

Kız öğrencilerimizi ortaokul öğrencileri ile gruplandırıp okulumuz tatbikat camiinde namaz takibi yapıyoruz.Emeği geçenleri tebrik ederiz.

Kas

Elleri öpülesi öğretmenlerimizden günümüze kadar görevleri başında şehit olmuş ve ilçemizde vefat edip ilçe mezarlığında medfun bulunan öğretmenlerimize hafta boyunca hatimler indirildi.Öğrencilerimiz tarafından okunan hatimler sonucunda 24 kasım 2022 günü tatbikat camimizde vatandaşların ve tüm öğrencilerimizin katılımı ile Mevlüd-i Şerif ve hatim duası gerçekleştirildi.İlçe Protokolünün katılımı ile vefat  eden öğretmenlerimiz kabirleri başında anıldı.Kuran- Kerimler okundu,dualar edildi.Mekanları cennet olsun.Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutlar,programlarımıza katılan İlçe Protokolüne teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu kutlama programımızı salonumuzda icra ettik.Programımıza İlçe Kaymakamı Zafer OKTAY,ilçe Belediye Başkanı Ekrem YAVAŞ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer ÇAKIR katıldılar.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Kas

Balıkesir Valisi Hasan ŞILDAK himayelerinde yürütülen BİGEP Akademik Başarı kapsamında planladığıımızm proje ile  BAÜ Matematik Öğretmenliği Bölüm Başkanı Prf.Dr.Hülay GÜR ve öğrencileri ile Fen ve Sosyal Bikimler Proje Oklumuz öğrencileri arasında Matematik öğretimi projemizi uygulamaya koyduk.

BAÜ Matematik öğrencileri ile okulumuz öğrencilerini eşleştirerek 12 grup oluşturduk.Hem yeni konuları hem de takıldıkları matematik kpnularını her grup ONLİNE olarak kendisi işleyecek.

İlk ziyaretimizi BAÜ Matematik Öğretmenliği Bölümüne yaptık.Onlar da bizleri ziyeret edecekler.Yıl boyunca devam edecek Matematik projemize katkılarından dolayı BAÜ Matematik Bölümü Başkanı Prof.Dr Hülya GÜR hocama ve öğrencilerine teşekkür ederiz.