Mrt

Okulumuzda 2022 yılı 01-07 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında "Deprem ve Tahliye Tatbikatı"   AFAD koordinesinde,  04.03.2022 tarihinde ve saat 11:30'da Tahliye Tatbikatı yapıldı.Ortaokul öğrencilerimizle birlikte yapılan tatbikat başarılı bir şekilde sorunsuz tamamlandı.Sivil Savunma Kulübümüzü, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 1.döneminde sınıf bazında ilk üçe giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.Ödüllerini karne dağıtım töreninde sınıf öğretmenlerinden aldılar.Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

Genel Müdürlükçe hazırlanan Genç Sesler Mûsikî Etkinliği kapsamında okulumuz öğrencilerin kişisel yeteneklerini ortaya çıkarmak ve musiki alanında faaliyetler gerçekleştirmek için  meslek dersleri öğretmenimiz Mehmet ERASLAN yönetiminde yetenekli ve ilgili öğrencilerimizden okul mûsikî koroları oluşturuldu.Okul Musiki koromuz çeşitli programlarda görev almış ve halkın büyük takdir ve beğenisini toplamıştır.

Ara

Bir dava adamı Ahmet Tevfik İLERİ'yi ölüm yıl dönümünde öğrencilerimzle yad ettik.Meslek Dersleri öğretmenimiz Akif İMREN, hakkında öğrencilerimize bilgiler verdi.Program sonunda dualarımızı gönderdik.Allah mekenını cennet eylesin,ruhu şad olsun.

Ara

BİGEP Kapsamında oluşturulan Akıl ve Zeka Oyunları ve Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma atölyelerimiz Balıkesir Valisi Sayın Hasan ŞILDAK'ın zoom üzerinden canlı bağlantıyla açıldı.Kurdeleyi İlçe Kaymakamımız sayın Zafer OKTAY başkanlığında İlçe Miili Eğitim Müdürü Muzaffer ÇAKIR,Emniyet Amiri,Jandarma Komutanı ve katkılarını sunan İmam Hatip Derneği başakanımız Süleyman AKBULUT tarafından kesildi. Katılımları nedeniyle Kaymakam Beyin başkanlığında kıymetli protokole ve atölyelein yapımında maddi katkı sunan derneğimize teşekkür ederiz.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün her yıl düzenlemiş olduğu bu yıl Balıkesir İvrindi"de yapılan Genç Seda K. Kerim'i güzel okuma yarışması il finaline okulumuzu temsilen 11.sınıf öğrencimiz Himmet Furkan GÜNDOĞAN katıldı.Başarılı bir şekilde okulumuzu temsil eden öğrencimize ,ailesine ve emeği geçen öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Ekm

İmam Hatip Liselerinin 70.kuruluş yıl dönümü münasebitiyle mesleki tatbikat kulubü öğretmenleri başkanlığında öğrencilerimizin hazırladığı program okulumuz salonunda yapıldı.İlçe Belediye Başkanı,Milli Eğitim Müdürlüğü,İlçe Müftüsü,İmam Hatip Derneği ve STK  temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kur"an tilaveti,okul müdürünün açılış konuşması,okulumuz mezunlarında Din Kültürü öğretmen Ayşenur Uzan'ın konuşması,Belediye başkanı,ilçe müftüsünün konuşmları ve öğrencilerimizin hazırladığı orotoryo,ilahiler ve şiirlerle dolu dolu bir program yapıldı.

Sındırgı TV'nin canlı yayınladığı program büyük beğeni aldı.

Tem

2021-2022 Eğitim Öğretim yılına tüm alanları ile,iç ve dış mekan boyaması,moderleştirilen sınıflar,sportif alanları ve etkinlik köşelerimizle yeni yıla hazırız.

Tem

İlçemiz okullarında görev yapan rehberlik öğretmenleri ile pandemi koşulları bedeniyle ZOOM üzerinden  okulumuzu tanıtım seminerimizi gerçekleştirdik.Sunumumuzda fiziki imkanlarımız,etkinliklerimiz,başarılarımız anlatılarak rehberlik öğretmenlerinden bulundukları okullarda yönlendirme yapmaları rica edildi.Müdür Yardımcımız Ersin UÇAN moderatörlüğünde yaptığımız tanıtım çalışmalarından dolayı başta Ersin hocamıza ve katılımları nedeniyle ilçemiz rehberlik öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Covid19 tedbirleri doğrultusunda Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY' un yazdığı İstiklal Marşımızın 100. Yılı tüm önlemler alınarak  kutlandı. Etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muzaffer ÇAKIR, Şube Müdürlerimiz Sayın Mesut SOLAK ve Ersen AKSOY, okul müdürlerimiz ve bir grup öğrenci katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Açılış konuşmasının ardından öğrencilerin şiirleri dinlenerek Mehmet Akif Ersoy Belgeseli izlendi. Program sonunda İstiklal Marşımızı Güzel Okuma yarışmasında derece alan öğrencilerimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muzaffer ÇAKIR ve Şube Müdürümüz Sayın Mesut SOLAK tarafından hediyeleri verildi.

Allah bir daha bu aziz millete İstiklal Marşı yazdırmasın.

Şbt

Covid 19 kapsamında okulumuzda yaptığımız çalışmalar neticesinde yaptığımız OKULUM TEMİZ başvurumuz kabul edilmiş olup belgemiz okulumuza verilmiştir.Yapılan çalışmalarda emeği geçen idareci ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.